Sunday, March 7, 2010

eMule 0.49c ZZ-R V3.3

ZZ-R V3.3

Changelog:
========

07.03.2010

---------------------------------------------------------------------

+ Update ASFU to v3.5
+ Some changes in CommunityList
+ Fixed a display bug in Argos Options
+ Auto Server Disconnect
(now you can use at begining first e.g. 10min server and KAD together
to have fast more sources, and than automaticly server(s) disconnect to be only KAD)
+ Fixed Server Rotation (work now only if server is connected. must not be disabled
if you use KAD only)
+ Enable Multi ServerConnect/RotationTime/DisconnectTime now in server window rightclickmenu
+ Info about Multi ServerConnect/RotationTime/DisconnectTime
settings in Server Window
+ Updated/cleaned Community Addon List to newest (thx umek)
+ Some fixes around the Mod



=====================================================
ZZ-R is developed by morph4u Support and Info: http://board.seven2up.net
=====================================================


Download
ed2k://|file|eMule%200.49c.ZZ-R.v3.3.rar|4210239|F5315D76C0ABEEA81C2769066B20DA80|/

or:

eMule 0.49c.ZZ-R.v3.3.rar | DDL

Danke!

older changelogs

6 comments:

dinka said...

Der Esellink muß als text kopiert werden,
sonst funzt der net.
Sind im Eigentlichen Link wohl nen paar
Zeichen zu viel.... ;-))

morph4u said...

eMule0.49c Xtreme 7.2 -LPE-
==========================================

(08.03.10)

- Removed most of code from build 28.02.10 because to much trouble with other codeparts

...and also I think was to much for the lite way of -LPE-

ed2k://|file|eMule0.49c-Xtreme.7.2-LPE-08.03.10.rar|2396968|1AFACACCC363240F0571AB065F52F4F1|/

or:

http://ul.to/t9le4c

Admin said...

Mal eben eine firefoxerweiterung mit disqus und anderen sites kompatible gemacht welche keine " mögen sondern nur ' in image tags und urls. Hotlinks sollten jetzt damit gehen zum schnellen posten in html, xhtml und bbcode, vb etc..: BBCodeXtra0.2.5.6.xpi

dinka said...

Hmm,
"automaticly server(s) disconnect" hab' ich auf 10 Minuten
gestellt...
Da tut sich nix.Server immer noch Verbunden,seit 45 Minuten.
KAD und Server.
Oder versteh' ich da was falsch???

morph4u said...

Du musst das im rechtsklickmenü in der serverliste einschalten. ;-)

dinka said...

Oh man,woher soll ich das wissen,oder steht
das Irgendwo,und ich habs Überlesen :-((
Shame on me................................
Danke Dir.Wenn ich heut' Nacht von der
Schicht komme,gibts im board ne Stat,wenn er
net Abschmiert.

Post a Comment